fredag 18 juni 2010

I dessa bröllopstider...


Ibland skulle jag vilja skruva tillbaka tiden så man fick återuppleva sin bröllopsdag igen. Denna dag är så full med känslor, intryck och nervositet att man är som i en dimma hela dagen.

Vi gifte oss i Nikolai kyrka 14/7-07


Brudklänningen hyrde jag på brudspecialisten, jag var jättenöjd som tur var då klänningen kom till butik 7 dagar innan bröllopet och jag hade bara sett den på bild tidigare.



Efter kyrkan bärde det av med båten Lagerbjelke ut på hjälmaren där vi minglade och njöt av livemusik, jordgubbar och champagne.

Efter båtturen gick vi i land vid naturens hus där det bjöds på mat och dans.


På bild:
Min finaste finaste vän Åsa som så mysigt satte sig på knä framför mig och höll ett rörande tal, Åsa du är min själsvän forever.

5 kommentarer:

  1. Hej!
    Hittade hit av en slump och oj vilken fin blogg du har. Ert hus är ju bara fööör fint och ni har superbra smak vad gäller inredning också. Jag önskar också att jag kunde återuppleva vår bröllopsdag, det var en helt underbar dag! Vilken fantastisk klänning du hade! Ha en fortsatt bra helg! Helena

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Tack för kommentaren. Visst är det roligt när man hittar nya bloggar av en slump. Man ger varandra lite ideer & tips det är ju det som är så roligt med bloggandet. Men vilken tjusig klänning du hade på dagenD.
    Kram Bettan

    SvaraRadera
  3. Åh, vad vacker du var Mia!
    Vilken otroligt vacker klänning!
    Vilket minne för livet när ens bästa
    vän håller tal...
    Ha en fin lördag!
    Kram Nina

    SvaraRadera
  4. Hej Mia!
    Texten nere i hörnet på mina bilder skriver jag in i programmet Picasa, det är ett fotoredigeringsprogram som är gratis från google, bara att ladda ner och börja använda. Kram Helena

    SvaraRadera
  5. en sån vacker brudklänning :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails