lördag 17 juli 2010

Semesterskönt

Små tassande spår, pappa och Svea har smygit förbi.

Här tar vi dagarna som de kommer, försöker planera så lite som möjligt bara för att kunna göra det som faller oss in. Igår kväll var det full aktivitet här på gatan fram till sen kväll. Många påtar, målar och fixar i sina trädgårdar. Vi bygger och målar en spalje just nu och och jag tror vi gick in kl 23.45 igår kväll. Men det är lite mysigt att pyssla lite när grannarna runtom också är ute, det blir lite småprat och skratt och de flesta har småbarn så det är kvällstid vi kan göra det vi behöver.



Och sen till markishistorian. Vi har varit och tittat på en markis, eller flera markiser men det var denna har vi fastnat för till slut. Vi kommer att behöva en som är 6 m bred och har ett utfall på 3.60 m,  Det som är lite synd är att vi var relativt sent ute så leveransen blir inte förens någon gång i augusti, och då har ju mer än halva sommaren gått. Så nu tar vi markis till våren och så kanske vi sätter häck i sommar istället. Vi får se vad vi hinner.

3 kommentarer:

  1. Hej Mia!:)
    Markisen ni bestämt er för är jättefin, men vad synd att ni får vänta ända till Augusti.
    Här funderade vi länge på att sätta en stor segelduk som markis, köpte ett segel förra året,sen ångrade jag mig narturligtvis till i år, och köpte mig till slut ett stort terassparasoll......:)
    En trevlig helg till dig och de dina:)
    Kram Cia:)

    SvaraRadera
  2. Hej,
    Vilken härlig fot-bild:)
    Önskar dig en riktigt skön helg!
    Kram J

    SvaraRadera
  3. Hej Mia!
    Vilken jättefin bild...
    ...skulle vara fin som tavla!
    Men det behöver man väl inte säga till er
    som har resurser:)
    Hoppas ni får en underbar söndag!
    Kram Nina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails