fredag 24 september 2010

Min glada bustjej.Kladd kladd!

Att låta Svea äta själv innebär oftast sanering av både barn och omgivande miljö kring matplats efteråt, men de måste ju få lära sig de också. Svea börjar att äta med sked men då det tydligen går för sakta så rykter den snart all världens väg (ner på ullmattan) och sedan äter hon med händerna och kladdar runt, gärna även i håret för att göra ett extra kladdigt avslut på det hela.


3 kommentarer:

 1. Låter härligt! Mat...> duch!
  Har en mysig helg!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig bild på Svea! Tänk att jag minns precis hur barnen kladdade med maten då de var så små. Alla tre har haft massor av hår så det var mycket sanering av hela barnet efter maten. Det luktar ju inte så gott ifall med fiskgryta i håret.
  Ha en härlig helg...verkar som om den blir inomhus.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 3. Hej på dig

  Tack för ditt svar ochvilken bra ide med att ha en rostfri skena det ska vi kolla på. Ja visst kan det bli bra att bryta lite, men man blir ju helt blind av alla jäkla bänkskivor och för oss var grått så självklart men varför ?? Det är skönt att få lite ideer så tack !

  Och bäbis ja , har förstått att det är helt obeskrivligt och väntan och spänningen är enorm, sen kör det på och man hoppas och sen bara avtar det.... längtar mer än ngn sin nu. I natt hade vi en konstig natt var som att jag inte kände igen det.... inte riktigt verkar utan molande hela tiden. svårt att veta ju man har ju aldrig upplevt detta förut. Tack för stöttande ord =)

  Krampå dig!!!!!!!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails