söndag 17 oktober 2010

Fotografering



Imorgon ska fotografen komma till dagis så vi har inhandlat lite nya kläder till Svea. Imorgon blir det nog denna klänning från Polarn och Pyret som Svea får vara fin i. Nu återstår bara att hon vill bli vara med på bilderna vilket inte alltid är det enklaste när de är så små, tur att vi alltid har tillgång till studio om det inte går vägen :)

I helgen har det varit sjukligt här hemma, det är jag som dragit på mig feber och lite halsont vilket jag verkligen inte har tid med. Nej imorgon ska jag vara frisk, det har jag bestämt mig för. Snart kommer Sebbe hem efter ha varit med sin kompis i hans sommarstuga i helgen, de hade grillat och fiskat och varit uppe halva natten och tjoat så han är nog en tröttis nu.

Trevlig kväll

5 kommentarer:

  1. Hon kommer att bli så fin i sin klänning. Hoppas det är en bra fotograf...

    Krya på er.
    Kram J

    SvaraRadera
  2. Vilken söt klänning. Jag jobbade förut på p.o.p och älskar deras kläder. Kanske är dax att besöka någon annan butik för att se vad som finns i butik nu.

    /Linda

    SvaraRadera
  3. Helt underbar klänning! Hoppas hon vill vara med på kort och att du kryar på dig snabbt!

    SvaraRadera
  4. Vilken otroligt söt klänning!
    Hoppas det gick bra med fotograferingen!
    Hoppas du mår bättre nu!
    Kram Nina

    SvaraRadera
  5. Hejsan!
    Vilken fin blogg du har! Jättefint i vardagsrummet, vilken smart grej runt brasan! Och lyktan på vardagsrumsbordet var riktigt fin, lite ovanlig.
    Ha en trevlig helg, kram Jenny

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails