fredag 8 oktober 2010

Behöver snarast!God-Kväll!

Brasan och alla ljus är tända och jag ska sätta på kvällens goda kanna kaffe, vad händer? Jo jag smackar kannan i bänken och krasch så går den sönder, GAHHHH! Fredagskaffe hejdå. Gick sen in till grannen som kokade mig en kanna så jag skulle överleva kvällen.

Så nu är det bara att handla sig en ny, funderar på en Moccamaster.

Trevlig Fredag!

PS. Till H som undrade över gunghästen. Jag har faktiskt inte målat den ännu, har inte varken hunnnit eller haft inspiration då veckorna rusar förbi här just nu. Men tanken är att måla den vit och göra prickarna och manen ljusgrå samt grimman ljusrosa. Sedan kan man ju köpa lite gosigt fårull i grått och sätta på sitsen. Du kan ju även istället för fårull skriva namnet och dopdatum på sitsen i tex ljusrosa. Lycka till, den blir säkert jättefin hur du än gör. Svea älskar iallafall att gunga på den :)


3 kommentarer:

 1. Jag kan verkligen rekommendera en Moccamaster! Har nog haft min i två år snart och är lika nöjd fortfarande. Verkligen ett bra köp. Köp den variant som du visar på bilden, där filterhållaren inte sitter på kannan utan på själva bryggaren. Har provat båda varianterna och jag tycker verkligen det är värt de extra pengarna. Smakligt kaffe :)

  SvaraRadera
 2. Ajaj vilken otur!
  Själv dricker jag inte kaffe, men förstår
  ändå...
  ...tror jag...
  Hoppas du får en fin helg!
  Kram Nina

  SvaraRadera
 3. tack för att du svarade! jag har målat 2 lager nu..tyvärr såg jag när solen kom fram att det fastnat en hel del ludd i färgen, måste vara från rollern;-( Vi får se om jag måste slipa ner och börja om. Lycka till med din:-)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails