tisdag 2 november 2010

Redan November


Men vad tiden går, jag hinner inte med...på riktigt! Det här med att uppdatera bloggen, nja fungerar inte så bra. Jag har i alla fall tagit ett snabbvarv runt Ikeagångarna i Lördags och fick med mig några lampor. Tycker ljusslingan var ganska fin, 99 kr. Mysigt i höstmörkret och till julen. 


Och lampan, det var ju inte denna jag var ute efter egentligen, men den jag ville ha fanns såklart endast på större varuhus...GRRRR. Så då tar man något annat bara för att en lampa bara ska med hem. Handlade även ett par gardiner till allrummet som jag ska fålla upp....om ett år eller två och en lampa till Sebbes rum. Nu är det dax att sova igen så jag orkar rulla ur sängen imorgon bitti när kockan ringer, att man kan vara så morgontrött.

Natti.

5 kommentarer:

 1. Ja det är mörkt tidigt nu och mycket som ska hinnas med. Indoor walking är att gå i en maskin. En av ledarna berättade i dag att hon varit på kurs i det i helgen och ska nu sätta ihop ett program som vi ska genomföra. Det startar v. 46 och det är nytt så jag vet inte så mycket. Följ länken på min blogg så kan du läsa där under jympa tror jag att det står. det verkar bra för det blir lite mer skonsamt för kroppen att gå på ett mjukare underlag.
  Kram
  annika

  SvaraRadera
 2. Ja, vart tar tiden vägen?!!?
  Jag önskar också att dygnet hade lite
  fler timmar...
  Jättesöt ljusslinga, bra att smygstarta lite
  med!
  Ha det bra!
  Kram Nina

  SvaraRadera
 3. Ljusslingor är favoriter då de ger ett härligt mysljus!
  Finns året runt på storprinsens rum!

  Önskar dig en härlig helg!
  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 4. Ljusslingan är jättefin! Passade jättefint på spegeln!
  Trevlig helg, kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Hej! Kom in på din blogg genom att klicka mig fram genom olika... Du har så himla fint hemma hos dig!! Super mysigt..

  Hoppas du har en bra dag!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails