lördag 25 december 2010

Mysiga julafton


Julaftonsmorgon började hemma hos farmor och farfar där det bjöds på julbord och fika. Lilla pepparkakstjejen var på strålande humör även fast hon på bilden ser aningens trött ut.
På eftermiddagen bar det iväg till mormor och morfar där vi var 15 nära och kära som firade julaftonskvällen tillsammans med julfika och annat gott. Barnen var så förväntasfulla och de fick så många fina klappar. Jag älskar våra jular och tänker varje år hur lyckligt lottad man är som har varandra. 
Av min kära mor och far fick jag bla en sådan här liten maskin som snart står på min köksbänk. Fin fin.

Hoppas ni alla haft en mysig julafton.

Ps. Jag är så tacksam för allt fint man får och alla fina klappar till barnen, men jag måste säga att det gör mig lite ont i hjärtat när man tänker på de barn som inga klappar får, jag blir jätteledsen när jag tänker på det. Jag såg ett program på tv från usa där barn som inte har möjloghet till att få några julklappar fick lämna in en lapp vad de önskade sig. Dit kom sedan familjer som hade ett gott hjärta och tog en eller flera lappar och gick och handlade det som stod så de barnen fick en julklapp, det skulle jag också vilja göra.

2 kommentarer:

 1. Härligt att ni fick en så fin jul!
  God fortsättning!
  Kram Nina

  SvaraRadera
 2. God fortsättning på det nya året! Jag älskar din fina blogg och det är alltid trevligt med härlig inspiration! Mycket fin grej det där med att dela ut julklappar till barn som har det sämre ställt, kanske en ide att spinna vidare på??!!
  Snöiga hälsningar från Agneta i blekinge

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails